Sanovat sitä rakkaudeksi

Runoilija SnapCracklePop

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Tiedäthän sinä,
että kun olen väsynyt ja liian kipeä
ja sinä tulet kanssani vaatteet päällä
suihkuun pesemään hiukseni,
ja kampaat niitä sen jälkeen tunnin,
vain koska tiedät että pidän siitä,
ne sanovat sitä rakkaudeksi.

Ja kun minä valvon, rättiväsyneenäkin aamu seitsämään, että olisin sinua vastassa kun tulet töistä, ne sanovat sitä rakkaudeksi.
Ja kun avaat minulle ovet, maksat kahvini ja olet aina valmis auttamaan, sitäkin ne sanovat rakkaudeksi, ja onhan se.
Mutta kun sinä suutelet minut hymyileväksi kesken pahimman mökötyksen, kun pitelet minua sylissäsi, eikä minuun hetkeen satu ollenkaan kun saat minut unohtamaan kaiken paitsi sinut. Sitä minä sanon rakkaudeksi.
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"kun pitelet minua sylissäsi,
eikä minuun hetkeen satu ollenkaan.."

Tässä kohtaa erityisesti ajattelin että rakkautta on valtavasti kun se pystyy ottamaan kivunkin hetkeksi pois. Ja vaikka toivoisin osaavani sanoa jotain enemmän niin mieleeni tule vain että tämä runo on lämmittävän kaunis, ei silti täynnä kliseitä, vaan erilaisesti niin aito sanoissaan.

Tämä on nimenomaan niin rakkausrakkausruno. Mutta ei sellainen ylisiirappinen. Jotenkin loppuen lopuksi aivan mielettömän surumielinen jotenkin, kun miettii jokaista sanaa, sitä kokonaista tarinaa.
Mutta onhan taas ihan loistavaa sinua.

 

Käyttäjän kaikki runot