hän saapuu mittumaariksi kaupunkiin
syö seuransa kanssa pikaruokalassa pariisinperunat
tai pihvin sämpylän välissä
ellei sitten tilaa makkaraa kahdella mausteella
nauttii kahvin yksivärikuorrutteisella donitsilla
tai pienellä haarukalla syötävällä leivoksella
jossa on röyhelötäyte ja vieraan maan mustikat
hän kuuntelee rokkitähtiä yöttömään yöhön saakka
vangitsee katseellaan koko maailman
sellaisenaan kuin edessä näkee
mutta muistaa kainon ujoutensa
vaihtaa kylmiin juomiin
ja niiden jälkeen aadeehoodeetodellisuuteen
aikoihin jota muistella loppuvuosi
jos vielä muistaa
© HH 22.6.2018
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut