Kaikesta huolimatta tämä hetki
jolloin pihlajiin tulevat marjat
on muutakin kuin kirpeä.
Kaikesta huolimatta tämä hetki
jolloin mustikat nousevat sankkoihin
on muutakin kuin makea.
Kaikesta huolimatta tämä hetki
jolloin sataa uutta vettä
on muutakin kuin kirkas.
Kaikesta huolimatta tämä hetki
jolloin maahan paistaa aurinko
on muutakin kuin valoisa.
Kaikesta huolimatta tämä hetki
antaa värejä, ääniä ja kosketuksia,
maan pehmeällä pinnalla.
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaikesta huolimatta, niin huolettoman rikasta, niin ihanan moninaista.
Aavistuksen sanatoisto itseä tässä kohdin turhautti jostain syystä, mutta voisin kuvitella, että pinnassa oli minäni työosa millä on aika iso vastuu niskassaan, paikoin riittämättömin resurssein, se ehkä kokemusta väritti ;D
Tässä runossa hetkestä on saatu irti kaikki; lukijankin mieltä innostaa.
Hetkiin sisältyy monia ulottuvuuksia,
Lyhyesti sanottuna, hetkessä asuu rikkaus joka kumpuaa runossa runsaana lukijan ihasteltavaksi, kaikissa noissa lopun elementeissä ja niiden kautta. Hieno kokonaisuus.
Niinpä...noinhan se on, pidän
...kaikesta huolimattaa... niin kaikki vaa`assa punnitaan.
Puhuttelevan Hieno runo.
Kaiken maallisen kakofonian ja humuksen alla on harmoniaa.
Upea runo.
Kyllä, hienoa runoutta.
Sivut