kokonainen

Runoilija KadonnutTyttö

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappirunoilija. arvostelkaa toki, kritiikkiä saa ja pitää laittaa! haukkukaa vaikka pystyyn haluan vain kuulla totuuden.
 

Kuvittele tarina
jossa viljapellon laidalla
aidalla
olisi pala ilman toista palaa
eikä se pala ollut odottanut vielä kauaa

eikä hän tiennyt
ettei heitä toisilleen suvaita
että toisen liha olisi toista arvokkaampaa
tai että

hän joutuisi odottamaan pitkään
sillä rakkaus oli siirtänyt hevosia tallista
eikä ollut katsonut taakseen
ja oli saanut iskun päähänsä
ja joutuisi muiden renkien hoitoon
sillä hänen lihansa oli arvotonta
eikä renki osannut auttaa

Kun viljapellon päällä
tanssi usva kanssa korsien
ja aita oli jo liikaa kulunut
hän rakkauttaan vihaten nousi
ja käveli rantaan
eikä pysähtynyt

Ja kun aamu löysi kalliin huivin
se tiesi
että jokin oli nyt kokonaista

Ja se pala sai toisen palan

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot