tapaa mummi!

Runoilija KadonnutTyttö

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 20.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaappirunoilija. arvostelkaa toki, kritiikkiä saa ja pitää laittaa! haukkukaa vaikka pystyyn haluan vain kuulla totuuden.
 

Katsoo valokuvia,
Kuuntelee mummia.
Keittiön nurkassa
kissa nukkuu kopassa.
Äidin mammalla
on ilo hänet tavata.
Ollut hukassa
useita vuosia.
Tuntematonta
Päätti vihdoin tavata.
Ruokapöydän luona
katsoo mitä on tarjolla

Inhoaa keksejä, raparperia ja mansikkamehua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot