Nimetön

Runoilija Lollox

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 12.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sydäntäni en voi antaa.
Saat munuaisen
ja puolet maksaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kieltämättä hieno :D

:D

Aivan huippu! PS. onnea!

Hyvä ajatus! Sydämellisen Kaunis runo.

Kieltämättä hieno :D

:D

Aivan huippu! PS. onnea!

Hyvä ajatus! Sydämellisen Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot