Jyrkänteellä

Runoilija Torpedontytär

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.7.2009
Viimeksi paikalla: 10.6.2022 8:29

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.4.1987




 
 
Taivaalle kohoaa myrskypilvet, seison jyrkänteen reunalla. Alapuolellani velloo myrskyävä meri. Liukkaat sadepisarat horjuttavat tasapainoa, aallot lyövät kallion kielekkeeseen. Levitän siipeni, tuuli ottaa minut kantaakseen ennenkuin sinkoudun loputtomaan kylmään pimeyteen aaltojen helmoihin.
Selite: 
Joskus vähän synkkiä ajatuksia joita täytyy purkaa.
oletus
Kategoria: 
Kommentit estetty
 
 

Käyttäjän kaikki runot