2009-2015

Runoilija tiberius

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runovarastoni on vuodatuksessa!

(ja se muistuttaa varastoa/päivä-, ruoka-, harrastus- ja mielentilapäiväkirjaa)

 

Nuorikko etsii leikkisää jellonaa , ääneti suunnistaa alttarille.

Taikuri alttarilla ajattelee yksinäisyyttä, hiljenee dyynillä.

Eläinten kesyttäjä suunittelee äkkilähtöä naapuriin, katselee yksin maisemia.

Miekannielijä epäilee naapurinsa tavallisuutta, älykäs keikari.

Apinat kauhistelevat suvaitsemattomia ihmisiä.

Selite: 
Menneisyydestä, vuodelta 2009. Muokattu 2015
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot