- don't cry, say fuck and smile

Runoilija sugarsuprise

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 16.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

haluis itkee mut pitää olla vahva
sydämessä polte ja kipu on raastava

nielasen kerran ja yritän pysyy pystyssä
kavereiden nähden ei parane itkeä

päätä särkee purskahdan itkuun
lattia täyttyy punaiseen litkuun

oksennan verta, mutta pidän itteni lujana
kaverit kysyy et oonks mä kunnossa

pian hopeinen kyynel vierähtää poskelle
epäonnistuin, parempaa onnee ens kerralle

Selite: 
älä itke, sano vaan et oot kunnossa
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana<3

suosikkeihin!

tosi ihana ! :)

Itke vaan, niin tiedät olevasi kunnossa.

Kiitos kommentista! :)

vautsi, siistiä ..
tosi jännä..
samaistuin tunteesee.

suosikkeihi ->

 

Käyttäjän kaikki runot