9 kuukautta

Runoilija RainbowWriter

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.11.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

RUNO- JA LAULUKIRJANI "SOINTUJEN SATEENKAARI" ON NYT VALMIS JA TILATTAVISSA AINAKIN BOOKS ON DEMANDIN VERKKOKAUPASTA JA SUOMALAISEN KIRJAKAUPAN VERKKOKIRJAKAUPASTA. Valitsin tuon nimen, koska mielestäni mikään muu ei kuvaa sen sisältöä yhtä hyvin. Kirjassa on niin erilaisia värisävyjä ja sointuja... välillä lauletaan mollissa, mutta suurimmaksi osaksi kuitenkin duurissa. Kirjasta löytyy jokaiselle jotakin ja siinä on kaikki elämän värit: laulujensanoitukset ovat englanniksi ja niitä löytyy rock/heavy ja pop-kategoriasta unohtamatta myöskään gospelia. Ja runojen aiheina ovat henkisyys & Jumala, muuttuva peilikuva, rakkaus, fantasia ja elämän varjo.

Olen siis tätä nykyä täysiverinen runoilija-lyyrikko ja olen aloittanut kirjoittamaan seuraavaa runokirjaani, joka tulee olemaan tällä kertaa täysin suomenkielinen ja jossa on paljon harkitumpi aiherajaus, teemana paljon puhumani universaali rakkaus. Tuttuun tapaan julkaisen kirjan runoja etenemiseni tahtiin myös tällä sivustolla. Idoleitani runouden saralla ovat neo soul/RnB laulaja-lauluntekijät Jill Scott ja Alicia Keys, jotka ovat julkaisseet omat runo- ja lyriikkakirjansa.



Näiden sivustojen lakkauttamisuhka sai minut vastikään heräämään ja avasin Bloggeriin englanninkielisen, runoilleni omistetun blogin nimeltä Runoilijan Salaiset Kansiot, jonne aion pikkuhiljaa julkaista uusimpia runojani. Ko. blogin runot tulevat siis olemaan samoja kuin täällä julkaisemani, varotoimenpiteenä mikäli sivusto joutuisi uudelleen lakkauttamisuhan alle.



TOISILLE RUNOILIJOILLE: Sananvapautta kunnioittaen saatte toki vapaasti jättää runoihini muutosehdotuksia, mutta ne ovat valitettavasti ajanhukkaa, koska en koskaan tartu niihin. Syitä ovat etten ensinnäkään usko vieraan ihmisen ymmärtävän millaisia tunteita olen käynyt läpi kirjoitushetkellä ja tästä syystä en itsekään jätä muutosehdotuksia toisille runoilijoille vaan kunnioitan taiteellista koskemattomuutta. Toinen syy on, että teksti ei enää tunnu omalta ja aidolta jos otan muutosehdotuksesta vaarin. Kiitos paljon!
 

Lahjanani uusi perhe ja suku
kuvittelin tämän olevan tuore luku
ylläni unelmien hääpuku.
Onni on lyhytaikaista
- tiedän sen -
kuinka kuorma voi aasin selän katkaista.
Hyvää itsestäänselvyytenä ota en
ikäviin yllätyksiin varautuen.
Eikä vanhoja pölyjä maton alle lakaista.

9 kuukauden täyttymyksen koin,
kaipaamani ihanne-elämän loin
ja rakkauden hedelmän maailmaan toin,
uutta alkua toivoin,
mutta menneen tungetella soin.
Unelmien eteen itseni likoon laitoin,
hetkeksi heikkouksien selän taitoin.
Luulin olevani hyvinkin vahva,
mutta alas taittoi epäuskon kahva.

Selite: 
Jokanaisen tuskailuja äitiyden täydellisyyden vaatimuksista omassa epätäydellisyydessään.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot