Mantra

Runoilija Kuro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien menninkäinen, unelmoija uninen. Laulujen lumoissa, satujen suloissa elämääni kuljen.
 

En välitä,
en välitä,
en välitä...
Toistan mantraa mielessäni.
Toistan niin kauan,
kunnes uskon
ja tunnen sen olevan totta.

Selite: 
Siksi, että pelkään muita ihmisiä ja heidän mielipiteitään liikaa...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot