Tulvivat kyyneleet

Runoilija Kuro

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.11.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Metsien menninkäinen, unelmoija uninen. Laulujen lumoissa, satujen suloissa elämääni kuljen.
 

Joskus kaikki vain on liikaa.
Elämä käy liian haastavaksi,
vaikka usein siitä nauttiikin.
Työ stressaavaksi,
vaikka yleensä siitä pitää.
Läheiset tuntuvat etäisiltä,
vaikka tietääkin ettei se ole totta.

Silloin kaikki tulvii yli.
Kyyneleet nousevat silmiin,
lähtevät valumaan pysäyttämättöminä.
Vaikka mitään näkyvää syytä
ei juuri siinä hetkessä kyynelille olisikaan.
Antaa kyynelten tulvia,
jotta nuo murheet eivät hukuttaisi,
vaan pyyhkiytyisivät pois...
Jotta huomenna voin herätä seesteisempään aamuun.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot