tähdet sammuivat pölypilveen
kuulin jonkun huutavan
rajan takana:
aika loppuu!
mylvivään pimeään se loppuu!
aavikkomyrsky
repii telttoja
joku huutaa tuskissaan
eikä kukaan sitä kuule
kiipeää kivun muurin yli,
kaivaa kynsillään tunnelin,
on pian täällä,
minuun takertuneena
mitä minä voin
mitä minä voin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut