Sanoja

Runoilija d0a28346bcf770e2d503ee88495e6a71

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2008
Viimeksi paikalla: 10.9.2018 22:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittelen, laulelen ja urheilen!! "Tykkään olla mitä olen vaikket siitä pitäisikään" Kuuntele ihmeessä myös linkkini lauluun jos satut katsomaan runojani! :) http://www.youtube.com/watch?v=GOrkcacw80A
 

Puhetta vain,
ne on pelkkiä sanoja
enkä tekoja nää.
Sanoja sanoja ain
sun suustasi tulee.
Uskot liikoja,
ja puhees on suuria,
mutta missä teot
ja näkyvyys?

Missä kaikki mistä puhunut olet,
mistä kaikki näen?
ei oo mustaa valkosella.
kuka todistais
sanasi sun suustasi tulleet,
eikä niitä vieraalta uskota.

Sanoja sanoja,
etkö muuta osaa.
Ees pitää huolta
ja kantaa vastuuta,
sekin jäänyt pois.
Vain sanaa toisen perään.
Sana, sanat , sanoja vaan
ne sut saa kuvastamaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot