Välähdyksiä

Runoilija Calme

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 22.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

En tiedä, olenko kirjailija vai muusikko. En ehkä kumpaakaan.

Tarvitsen jotain, jolla purkaa solmuni.

Vihaan valehtelemista, riitelemistä, salailua, käskemistä, alentumista, lupaamista.

 

Ja ykskaks
kaikki onkin selvää:
ei ole ollut olemassa
suunnitelmaa
tai juonta
jolla kaikki kääntyisi parhain päin
tai edes sellaiselle tolalle
että itsensä kanssa
olisi helpompi olla.

Elämä.
Pimeä talo
pimeine huoneineen.

Pelko.
Nyt olen lyönyt otsani seinään
enkä uskalla kääntyä
oikealle tai vasemmalle.

Ei pidä antaa periksi,
on helppo sanoa.
  Mutta eivätkö sankarit
  saduissakin epäröi?

Ei pidä antaa periksi
- ja onko se edes mahdollista?
  Osaatko vaatia
  aikaa pysähtymään?

Ei pidä antaa periksi,
kumisevat kalliot
  ja tuntuu melkein kuin
  seisova ilma vihdoin liikahtaisi.

Ja ykskaks
kaikki onkin selvää.
Nyt olen tässä
ja koska en voi muuttaa
eilisen askeleitani,
ei minun lopulta tarvitse kuin
ilman suunnitelmaa
jatkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno teksti!

Mielenkiintoinen. Tykästyin kovasti.

hyvät ja antoisat välähdykset!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Calme Nimetön 6.2.2012 0 Runo
Calme Risteyksessä 7.12.2011 1 Runo
Calme Välähdyksiä 26.7.2011 3 Runo
Calme Kierto 9.6.2011 2 Runo
Calme Unionni 9.3.2010 0 Runo
Calme Sattumus 9.1.2010 0 Runo
Calme Pianisti 1.11.2009 2 Runo
Calme Edes lainaan 1.11.2009 2 Runo
Calme Kameli 24.8.2009 3 Runo
Calme Silloin joskus / Muut 23.8.2009 0 Runo