Läpi katujen hiljaa tanssahtelee,
hymyillen jakaa haurasta onneaan,
musiikin viedessä mukanaan,
suljetuin silmin siis askeltaa
haaveisiin toteutumattomiin,
kepein askelin kuitenkin lopun saavuttaa
ja kylmenneille käsivarsillesi asettuu makaamaan.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi