Tahtoisin että!

Runoilija 49c6598ad43dfcf7020b5e4c962f0368

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten!
Me olemme täällä toisiamme varten toisiamme palvellaksemme!!
 

Tahtoisin että
Sinä tiedät sen

Kanssas olen onnellinen

Tahtoisin että
Sinä tunnet sen

Kuinka rakastan sinua

Tahtoisin että
Sinä kuulet sen

Sydämeni kaipauksen!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis! Ei ole ihmisen tunteet iästä kiinni..oli nuori tai vanha, samat kivut:)

Kirjoitit ajatukseni juuri puhtaiksi.
Pidin paljon.

Kaunis! Ei ole ihmisen tunteet iästä kiinni..oli nuori tai vanha, samat kivut:)

Kirjoitit ajatukseni juuri puhtaiksi.
Pidin paljon.

 

Käyttäjän kaikki runot