Olet syntistä lähellä!

Runoilija 49c6598ad43dfcf7020b5e4c962f0368

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten!
Me olemme täällä toisiamme varten toisiamme palvellaksemme!!
 

Pelkään pyhyyttäsi
Sinä tunnet sisimpäni

Voit muuttaa elämäni
Suuruutesi näkyy, kun
uupuvat voimani

Itkee mun sieluni
Pahoja ovat tekoni

Syvät ovat haavat käsissäsi

Virvoituksen ja lohdutuksen
annat armon lähteillä

Jumala olet syntistä lähellä

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot