Olen saanut anteeksi!

Runoilija 49c6598ad43dfcf7020b5e4c962f0368

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.11.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2019 21:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on elämistä varten!
Me olemme täällä toisiamme varten toisiamme palvellaksemme!!
 

Olen saanut paljon anteeksi!
Siis enkö hänelle eläisi?
Enkö siitä iloitsisi tai muille iloa jakaisi?
Ystäväni olet saanut kaiken anteeksi!
Jeesus on elämäsi!

Selite: 
On mahtavaa elää armahdettuna! Miksi et kokeilisi?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot