Luotain

Runoilija Riimihärkä

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 18.9.2005
Viimeksi paikalla: 18.7.2023 21:40

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.1962

Runoilu on ollut jäähyllä viime aikoina, mutta elossa ollaan ja toivottavasti uuttakin materiaalia taas joskus syntyy.

 
 
Kohde lähenee
 
Tähtisilmät
Suunnaton vetovoima
Planeetat täydellisessä konjunktiossa
 
Sinun lähelläsi minä olen Hubble
teen havaintoja turvallisen matkan päästä
 
Pieni yksinäinen kulkija
kaukana tuntemattomassa maailmassa
 
Voyager
 
kantaen mukanani tarkkaan harkittuja
kömpelöitä lauseita usealla kielellä
joita kukaan ei ehkä koskaan ymmärrä
 
tunteita tihkuvaa rakkauslaulua
jota kukaan ei ehkä koskaan saa kuulla
 
Sydän ja siivet avoinna
etsin kosketusta kosmoksen äärettömyydessä
 
Kohde loittonee
 
Suuntaan teleskooppini perääsi
Miten aika-avaruuden kaareutuma
voikin olla niin kaunis
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Puhuttelee runosi, naurahduksen herätti viimeisessä, kiitos tästä runoilijalle!
Joskus kaikki on kuin ihanaa unta, vaikka sataakin kovasti lunta <3 
Herkkä, kaunis runo.
Tämä avaruus aukeaa kuvina. Hieno!
Äärettömän kaunista, suorastaan taivaallista
ripauksella huumoria. 

Hyvää syntymäpäivää!
@>->-->----- 
 

Käyttäjän kaikki runot