Tuhlattuja luonnonvaroja

Runoilija JustAChild

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinä olet kaikki maailman mehiläiset
Ja jos koskisit minuun
Minusta tulisi maailman kaunein kukka
Yhdessä olisimme kaikki maailman hedelmätarhat

Olet huutava tuuli.
Jos puhaltaisit pintaani,
leviäisi aaltomme yli maailman
Olisimme kaikki maailman vedet virraten yli vuorien

Olen tyhjä kuori.
Olen nuutunut kukka, jäätynyt vesi.
Huutosi ei soi sisälläni,
vaikka se sieltä kauneiten kaikuisi

Aallot lyövät rannikolla,
mutta eivät niin voimakkaasti kuin voisivat,
jos tiedät mitä tarkoitan.
Ilman huutoasi en pysty nousemaan rakkauden aalloksi

Selite: 
Ehkä joku päivä runoni tulevat olemaan iloisempia..
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot