Pessimistinen avautuminen

Runoilija JustAChild

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 21.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos elämä painaa maahan, voiko elämää syyttää
Elämän tehtävähän on kasvattejaan kouluttaa
Syyllinen olen minä, ja turhat kuvitelmat
Minä, ja epärealistiset unelmat

Elämästä ei selviä rakastamalla,
Eikä elämästä selviä täysiä elämällä
Elämästä ei selviä turvallisuuteen kätkeytymällä
Elämästä ei selviä turhalla optimismilla

Elämään kuuluu tuska ja suru
Sitä ei poista toiveet onnesta
Vaikka unelmat asettavat meille päämäärät
Niiden särkyessä on pudotus loputon

On helpompi elää ilman päämäärää
Vaeltaa onnettomana pitkin maailmaa
Uskaltamatta toivoa vierelleen toista kulkijaa
Kun vierelle ei astukaan ketään, et välitä.

Selite: 
Nämä EIVÄT todellakaan ole elämänohjeita kenellekkään, angstista vuodatusta vain. Unelmoikaa ihmiset, mutta älkää kokeko tällaista frustraatiota kuin minä, elleivät unelmanne toteudukkaan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot