tuhannet

Runoilija Innuendo

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 26.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Neljätoistavuotias tyttö Pohjois-Suomesta.
 

läntisen maan linnut
lokakuun taivaan laidalla
lehahtavat lentoon
näiden kattojen
yllä

kuin tuhannet lausumattomat sanat
ja vuodattamattomat mielet

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista

Ura runoilijana..? Hyvä runo.

kaunis on runosi
hienoja kielikuvia

kaunista

Ura runoilijana..? Hyvä runo.

kaunis on runosi
hienoja kielikuvia

 

Käyttäjän kaikki runot