Saa minut itkemään

Runoilija 03d7a8a6fc8c0d5e85d78c2695674da3

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 26.10.2011
Viimeksi paikalla: 29.9.2018 3:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

jossain tuolla minä olen, kilometrejä kasvaneena, valmiina, olen sinun.
 

en tiedä milloin silittely ja kuiskaukset lakkasivat
ja tilalle tuli paino mikä ravistelee hartioita

milloin vain voi räjähtää
halauksen jälkeen jo mietimme molemmat
missä haavassa ei ole kierretty veistä

en tiedä milloin helpoista asioista
tuli niin hirvittävän vaikeita kestää;
en tiedä milloin muutuimme hirviöiksi sängyn alle

ymmärrän viimein mitä kotro puhui menettämisen pelosta;
joka yö se hiipii keskellemme nukkumaan
kynsii selkää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tuttua. hyviä kuvauksia kipeistä olotiloista.
arkaa.
loistava.

 

Käyttäjän kaikki runot