Pienokainen

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 

Pienen pieni siemen
taimeksi kasvoi hiljalleen.

Varoen, hellien,
kantoi hän sisällään
alkua uuden ihmisen.

Läpi onnen kyynelten
ja ilon itkujen,
hän lupasi taivaalle katseensa
nostaen vaalia elämää pienokaisen,
viattoman, pienen lapsosen.

Hän oli saanut itselleen tarkoituksen.

Selite: 
Esikoiseni odotuksen tuomia tunteita
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot