Lohtu ohikiitävässä hetkessä

Runoilija vadelmasuklaa

nainen
Julkaistu:
63
Liittynyt: 15.10.2008
Viimeksi paikalla: 5.4.2022 17:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.8.1993

elä päivä kerrallaan
Suosittelen:
 
Näit liekkini hiipuvan,
lämmön väreilyjen haihtuvan. 
Tunsit kipuni, 
löysit sirpaleisen sydämeni. 
Annoit läheisyytesi parantaa
haavojani, 
sanojesi lohduttaa sieluani. 
Puhalsit hennosti sammuvaan
hiillokseen, 
sait hehkun syttymään uudelleen. 

Annoit minulle luvan 
taas luottaa, 
uskaltaa tuntea, rakastaa. 

Ehkä meidän ei koskaan
kuulunutkaan 
toisiamme omistaa, 
ehkä sinut oli tarkoitettu 
elämääni vain ohikiitäväksi hetkeksi. 
Tähdenlennoksi opettamaan, 
että minullakin on mahdollisuus 
päästä asumaan kotiin, 
jota onnellisuudeksi kutsutaan. 
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohikiitäviäkin hetkiä tarvitaan, elämän varrelle <3 
Näin on :) 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot