Tupakkatyttö

Runoilija Pipa

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Poltat minut loppuun
kunnes heität menemään.
Kun sinulla tekee
mieli minua uudelleen,
kaivat minut esiin
ja nautit hetken.
Minä saastutan sinut
sisältä ja vien elämäsi,
enkä edes ole kiitollinen.
Miksi sinä rakastat minua?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienosti kirjoitettu runo!

wou
upea runo

 

Käyttäjän kaikki runot