Sininen ruusu

Runoilija Giles

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 19.11.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinisen ruusun
sinulle ojensin

Katsoit hämmästyen

Niin,
Ei minulla ole muutakaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot