Tiedetään, tiedetään

Runoilija Kompiainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ennen en tehnyt mitään.
Yksin jäin, se tiedetään.
Joten menin peiton alle pimeään.
Mitä muutakaan, aloin itkemään.
Ystävä yritti selittää.
Ehkä toinenkin on liian ujo tekemään.
Aloin asian sisäistää.
On aivan turhaa suru tää.
Päätin, ei yksinäisyys minusta riipu enää.
Teroitin amorin nuoleni terää.
Annoin salamana kohti kiitää.
Huomasin, ei takaisin nuolta lennä.
Täytyi peiton alle takaisin mennä.

Selite: 
Nopeasti piti kirjoittaa tuntemuksia :D
Kategoria: 
 

Kommentit

no niimpä :S tässä vähän samaa aihetta! hieno!

no niimpä :S tässä vähän samaa aihetta! hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot