Ikävä

Runoilija Kompiainen

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 26.9.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Raikas tuuli puhaltaa
ja märkä asfaltti kimaltaa
Tahdon tuntea sen tunteen uudestaan
Miksen takaisin sua saa
Aina mieleeni palaa
kun katulampun loisteessa suudellaan
viimeistä kertaa
Valo varjoas heijastaa
kun kävelet uuteen maailmaan
Nyt yksin tuuli kuljettaa
pientä, surun puremaa
En saa ikävääni loppumaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voih, niin kauniin surullinen. Pidin tästä runosta, rytmi oli kiva ja sitä kautta tätä oli kiva lukea.

Voih, niin kauniin surullinen. Pidin tästä runosta, rytmi oli kiva ja sitä kautta tätä oli kiva lukea.

 

Käyttäjän kaikki runot