sinulla on likaiset alushousut ja mieli, rytmisoittimena sydän

Runoilija unenkansa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 1.10.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tamburiinista tahtia sielunelämälle
lujempaa, nopeammin, lujempaa
Juoksen kauas lumivyöryjen tieltä

Sääennusteet ja ihmismielet synonyymeinä toisilleen,
arvaamattomuus, ailahtelu, petollisuus

Haaksirikkoutuneet ihmissuhteet vailla elvyttäjää,
ambulansseilla on tapana saapua

minuutteja myöhässä

Näyteikkunoissa samat vanhat tarinat,
Lauantaiyön pikkutunteina

tunteesi hukkuvat syvälle vodkapaukkujen sekaan

Kääriydyn folioon,
säilön itseni kaamoskausien ylitse

Elämä tapahtuu - sinä siinä sivussa
suuntaan tai toiseen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot