Kylkiluissani

Runoilija Saranna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"I'm selfish, impatient and a little insecure. I make mistakes, I'm out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best." -Marilyn Monroe-
 

En koskaan uskonut minun tarvitsevan rakkautta,
sinua.

Vastustin kaikkia pelkojani ja luontoani,
kun päästin sinut läpi ja lähelleni.

Tunnet minut tavoilla joilla kukaan ei ole ennen tuntenut.
Tämä on kaikkea ja kaikkea muuta kuin olen koskaan halunnut.

Minkään ei koskaan pitänyt mennä näin pitkälle,
mutta sinä näytit kättä jokaiselle epäröivälle sanalle

Teit minusta sinun ennen kuin edes huomasit,
otit minut omaksesi.

Nyt kenelläkään muulla ei ole enää tilaa sydämessäni,
ei sen jälkeen kun kaiversit nimesi kylkiluihini.

Selite: 
~J~
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot