Matkaaja

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 9:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Olisipa taipaleeni loputon tallentajan taivas
missä kaikki muistetaan
eikä syklinen retkien sarja
ilman pysyvyyden keskipistettä

Kerään ja kerään ja kerään
ja kaiken unohdan
kun aika jättää
miksi...

miksi tässä olen
oman eloni keskipisteessä
vailla vaikuttavuutta
matkustajana
oman kehoni vankina

tietoisuutena joka enemmän seuraa
kuin ohjaa
vänkeää vastaan
enemmän kuin päättää

miksei voisi olla toisin
paremmin
 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus täytyy voida antaa mennä ja nauttia vapaudesta, sopivassa määrin.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot