Q6

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 17.4.2024 8:22

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Raivoan, raivoan
raivoan
minäkin
mutta aina vain sisäänpäin

Itselle itken
omat on kyyneleet

Olispa aita aina
yhtä korkea saavuttamaton
aita
jonka takana kuljet

Itselle itken
omat on kyyneleet
oma on raivo
heikkouden hetken

olispa aita saavuttamaton
korkea vuori
loputon
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei kannata itkeä itselleen liian pitkään. Kaikki muuttuu hyväksi vielä.
Kuulostaa epätoivoiselta ihastumiselta, jopa rakastumiselta - kaunista tuskaa, kaikki voi muuttua yhtäkkiä!
Hei! Kiitos huomiosta. Ihastus on kuin kiviriippa, eikä muutu kohdallani miksikään. Raahaan sitä minkä jaksan ja toivottavsti saan hylätä taakan pian. Kirjoittaminen auttaa :)
Antaa tunteiden tulla sellaisina kun ne on.
On todella rankkaa elää odotuksessa, joka ei kuitenkaan todennäköisesti ja täydesti toteudu. Hyvä runo. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot