Historia kirjoittaa itseään

Runoilija Elämänliekki

mies
Julkaistu:
117
Liittynyt: 21.11.2007
Viimeksi paikalla: 30.4.2024 9:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on hyviä hetkiä, rakkaiden rakkautta, haaveita, antamista ennen ottamista, suklaan makeutta, ja sairauden surkeutta. Kaikkea hyvää ja huonoa, jotta se olisi elettyä elämää. Vaikka rakkaus onkin vain mielentila, biokemian aikaansaama harha, siitä on mukava kirjoittaa kuin se olisi totta.
 
Kiveen hakattu (kiveen) hakattuna
ikuista tavoittava                       (ikuista) tavoittaen
elämän merkkinä                       merkkinä elämästä
muttei merkityksenä                 merkityksestä
 
Säilyvyyden harha
tahra kosmisen ajan seinämässä
Eikä mikään säily
yli ajan
Kosminen aika
jauhinmestari
sulattojen sulatto sulattaa
Uuden alun       uusille aluille
Alku alkaa
Lopusta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Upeasti kirjoitettu, todellakin teksti elää, kaikin tavoin.
Syvältä koskettava upea runo.

Siemen maasta putkahtaa        
          Kasvi hiljaa lahoaa...

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot