mitä on rakastuminen

Runoilija Skellington

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.9.2008
Viimeksi paikalla: 9.8.2017 22:26

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen pieni tyttö Lappeenrannasta, joka rustailee runoja tekemisen puutteessa.
 

Hyppäsin virtaan
Annan sen hitaasti
Aalloillaan minua kuljettaa

Välillä tunnun hukkuvani pohjaan
Tunnen sydämeni puristuvan tukehtuessani

Silti en lähde luotasi
Aallot ravistelevat
Satuttavat, mutta parantavat

Joskus iskeydyn kallioon
Joskus keveästi kellun
Kävelen veden päällä kuin pyhimys

Kun vesi kylmenee
Tiedän että kaikki on loppu
Toivon aaltojen ottavan
Minut syliinsä uudestaan

Selite: 
rakkaus on kuin meri ja aallot
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniita kielikuvia pidän paljon

Valloittavia vertauksia hienossa runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot