Nimetön

Runoilija vesamikael

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 25.11.2017 15:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1968

Lähihoitaja/yöhoitaja, vammaistyö
 

Jokainen sanomasi loukkaus,
ilkeys ja solvaus
kaikki pahat tekosi,
pitämättömät lupauksesi
veivät minut kauemmas sinusta,
askel kerrallaan
kunnes en enää tunnistanut sinua,
kunnes olit liian kaukana minusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen, katkerakin runo. hieno!

Niinpä. Ihmisen voi pettää niin monella tavalla.

Pahat sanat ja teot vievät meiltä palan sielusta ja rakkaus haihtuu. Lopulta emme tunne enää toisiamme. Hieno.

surullinen, katkerakin runo. hieno!

Niinpä. Ihmisen voi pettää niin monella tavalla.

Pahat sanat ja teot vievät meiltä palan sielusta ja rakkaus haihtuu. Lopulta emme tunne enää toisiamme. Hieno.

 

Käyttäjän kaikki runot