Perintö

Runoilija vesamikael

mies
Julkaistu:
5
Liittynyt: 20.9.2008
Viimeksi paikalla: 25.11.2017 15:10

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.1.1968

Lähihoitaja/yöhoitaja, vammaistyö
 

Rakastan, kuten isäni rakasti äitiäni,
rakastan, kuten isäni rakasti minua.
Rakastan, kuten äitini rakasti isääni,
rakastan, kuten äitini rakasti minua.
Olen oppinut tavan rakastaa,
tavan näyttää ja kertoa tunteeni.
Olen vanhempieni luomus, kuin kuva,
joka kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.
Silti, jokaisen lyönnin,
jokaisen sovinnon jälkeen,
sanoessani "rakastan sinua",
tuntui, kuin olisin valehdellut.
Ehkä oppimani rakkaus onkin juuri sitä,
valhetta, pelkoa ja epävarmuutta.

Selite: 
Olen joutunut lähipiirissä näkemään perheväkivaltaa, johon en itse ole onneksi joutunut turvautumaan. Koen ongelman laajaksi ja vaietuksi. Tämä runo antaa osaltaan mielipiteeni asiasta.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot