Taivaankaarella laulavat linnut

Runoilija MariaBee

rauduskoivun lehti lennollansa,
sammalmättään päällä
kuiskii kielon suu

pilvipeiton pehmyesti
sydämeeni salaa
sielus kietoutuu

ja sinä tiedät,
vaik´en sano sanaakaan
miltä tuntuu tällaisina öinä

olla liki

    - rakastaa 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, niin hurmaavaa ;)
Leikkivät sanat, tunteiden linnut
liitelevät runossasi. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot