Nimetön

Runoilija REpeSOrZa

mies
Julkaistu:
1
Liittynyt: 27.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sinun saapuvan, kuiskasit korvaani: "rakkaani, vie minut ahon laidalle, tuulen hulmutessa kanna vahvoilla käsivarsillasi kohti onnea ja rakkauden ikuista satamaa. anna minun levätä, sieluni sinun sieluusi käpertyen, kun tulee yö, vaali rakkautemme mehevää hedelmää, kuin laivan ohjaaja laivaa aavan ulapan tyrskyissä johdata meidät turvaan suojaisaan." Minä sainoin sinulle: "Tämä on elämäni onnellisin päivä" ja kannoin sinut kohti maailman viidakkoa.

Selite: 
Tämä oli ensimmäinen runoni täällä, se on omistettu minun omalle rakkaalleni :)<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot