Inhimillinen

Runoilija Pantsuman

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 9.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaeltavat kylkien pinnalla
Käteni

Selän keinuva kauneus
värisee pehmeiden kosketusten tahdissa

Hautaan kasvoni kaulasi onkaloon,
voihkin kaipaavia sanoja
rakkaudesta

Pyydän sinua luokseni yhä uudelleen

Pienet hikipisarat kimmeltävät otsallasi
Muistuttavat tähtitaivaasta
joka valvoo yötämme

Kun pitelen sinua matkallani

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot