Haluatko?

Runoilija nakkitakkinentyttö

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ärripurri takkutukka mörrimöykky känkkäränkkä... mutta silti ah niin ihanainen ;D Arvostelkaa vapaasti tekeleitäni!:)
 

Sanot että haluat minut
Otat minut syliisi
Siinä on lämmin olla
Jään siihen lepäämään

Tunnen kylmän viiman
Työnnät minut pois
Et syliisi halua
Ja taas minuun sattuu

Kunnes taas huomenna
Sanot että haluat.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mieli vaihtelee näköjään laidasta laitaan.Kurjaa.Kaikkea hyvää sulle kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot