Nimetön

Runoilija Dimma

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaksin ensin käveltiin
Käsikkäin me kuljettiin
Ilta alkoi hämärtää
Silti matkaa jatkettiin
Varjot yön jo laskeutui
Väärä tie me valittiin
Irtos kädet toisistaan
Et tullut kotiin lämpimään
Matkaan muiden lähdit vain
Turhaan uskoin, rakastuin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot