Näytelmää

Runoilija Dimma

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 4.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen osa näytelmää
En ole kulissi
mutta en myöskään näyttelijä
Kun katsot tarkasti
saatat huomat minut
Et tunnista minua
mutta tiedät olemassaoloni
Näytelmä on vajaa ilman minua
mutta silti olen ylimääräinen osa
Olen se joka katsoo kuinka kulissit kootaan
kuinka näyttelijöille jaetaan roolit
ja kuinka näytelmä valmistuu
En silti voi neuvoa
enkä osallistua työhön
Kun näytelmä on ohi
otan aplodit vastaan
mutta en silti ole kumartamassa lavalla
Näen lopuksi kulissien kaatuvan
ja näyttelijöiden lähtevän
silti minä jään
Olen näytelmä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot