Tahdon rakastella sinua

Runoilija tähtimerkki

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen kuinka katsot minua. Tiedän mitä ajattelet. En uskalla katsoa sinua. Pelkään, että saat väärän kuvan. En ole vielä valmis. Ensimmäinen kerta, en uskalla. En vielä. Olen pettänyt sinut monta kertaa, koska en ole ollut valmis. En halua, että joudut vielä pettymään. Katsot minua pitkään, et käännä päätäsi pois. Saat oloni kiusaantuneeksi.

Heräsin unestani ja näin kuinka katsoit minua pitkään, suklaan värisillä silmilläsi. Ymmärrät minua täysin, et halua painostaa minua mihinkään. Tiedät kaiken minusta ja jaksat odottaa, et halua tehdä mitään, mikä pilaisi suhteemme.

Olemme seurustelleet kaksi ja puoli vuotta, mitään ei ole tapahtunut, enkä halua vielä, että tapahtuu pitkään aikaan. Sinä ja vain sinä tiedät syyn, miksi en ole valmis vielä, kenenkään muun ei syytä tarvitse tietää. Luotan sinuun täysin, sinä sait pois minusta kovan kuoren. Se oli sinullekin vaikeaa, en luota keneenkään, sinuunkaan en uskaltanut luottaa.

Pelkäsin, että hylkäät minut, minun huonon menneisyyteni takia. Mutta et tehnyt niin, vaan otit minut vastaan avosylin. Pelkäsin, että esität vain, en uskonut sinua pitkään aikaan. Mutta nyt kaikki on toisin, olemme löytäneet toisemme. Pelkään, että hylkäät minut milloin tahansa, koska on erilainen, mutta ikinä et ole niin tehnyt.

Olet luvannut minulle, että et ikinä jätä minua. En voi uskoa sitä. Olet liian täydellinen ollaksesi totta. Olen vainoharhainen sinun suhteesi, mutta hyväksyt sen täysin. Lupasit minulle, että kun täytän kahdeksantoista, niin me menemme naimisiin.

Vuosia on kulunut, en ole vieläkään valmis. Sinä et ole jättänyt minua, sinulle ei ole ikinä tullut mieleenkään jättää minua. Tiedät kuinka hauras olen. Et halua rikkoa minua, haluat kostaa kaikille minun entisilleni, koska he ovat rikkoneet minut. Mutta minä kiellän sen, en halua luopua sinusta, en halua menettää sinua.

Vihdoin olen kahdeksantoista, täytät lupauksesi, me menimme naimisiin ja olimme onnellisia. Sitten tapahtui se, mitä olin pelännyt kaikki nämä vuodet. Sinä jätit minut ja meidän yhteisen lapsemme. Aivan sait rakastella minua, olit ensimmäinen ja viimeinen. Saimme yhteisen lapsen. Minä häntä kasvatin, koska sinä olet poissa. Olet lopullisesti poissa. Et tule koskaan takaisin. Mutta minulla on meidän yhteinen lapsi muistona sinusta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot