Nimetön

Runoilija tähtimerkki

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 15.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Siitä on ensi kesänä 7 vuotta
en ole vielä päässyt asian yli
en pysty katsomaan kuvia ilman,
että alan itkemään.

Kumpa olisit täällä
kun sinua kaikista eniten
tarvitsen.

Vaikka en usko enkeleihin
niin tiedän, että sinä suojelet
minua aina.

Sinä olet taivaassa
katsomassa ettei minulle satu mitään.

Selite: 
Oot mun sydämessä aina.
Kategoria: 
 

Kommentit

♥ kaipaus.

 

Käyttäjän kaikki runot