Nimetön

Runoilija 9ba1b7c0ea48a0afc14414be5f49033a

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.7.2008
Viimeksi paikalla: 15.9.2019 18:51

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sekavaa mölinää.
 

Oksennan rumia sanoja,
henki ei kulje mutta olen taas elossa,
haluaisin vain pudota,
sanattomaan syleilyyn,
tuntea viimeiset sydämenlyönnit,
pienen hetken maistaa rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämäkin aivan ihana.. suosikkeihin myös!

 

Käyttäjän kaikki runot