Sanonta

Runoilija Sablelook

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.11.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Se mikä ei tapa,vahvistaa"...Mietin, miten vahva minusta lopulta tuleekaan kun pala palalta tapat minua.
Niistä murusistako pitäisi saada kootuksi ehjä ihminen?Mitä jos jokin pala puuttuu..Sitten on taas jäljellä ihmisen kuori ilman sydäntä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot