Nimetön

Runoilija kassaneiti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Alan väsymään...
Yöt valvon ja mietin..
Töissä kuljen kuin silmät kiinni...
Mietin asioita.
Haluan vastauksia...
Rehellisiä,
että saan rauhan ja voin jatkaa eteenpäin...
Vaalien muistoja,
jotka hiipii välillä mieleeni...

Selite: 
kirj. 08/08
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot