Nimetön

Runoilija kassaneiti

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 27.6.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Joskus sanoo sanoja mitä ei tarkoita,
loukkaa toista tahtomattaan...
Silloin on paha olla.
Toivon että joku ymmärtää..
Mitä se tarkoittaa ja
mikä saa sen pahan olon tulemaan..
Joskus toivoo,
että joku saa sen tunteen
unohtumaan.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot